Entertainment

Roxeanne neemt Fender mee naar Holland zingt Hazes

14 maart 2019 10:05 Aangepast: 14 maart 2019 11:03
Beeld © Instagram @roxeannehazes

Met Holland zingt Hazes voor de deur, heeft Roxeanne het ontzettend druk. Weekblad Viva sprak de jonge moeder over de aankomende concertreeks en haar zoontje Fender, want die is natuurlijk ook van de partij tijdens het event!

"De eerste dag moeten we vroeg op locatie zijn, dus dan neem ik Fender gewoon mee"

Roxeanne kan geen dag zonder haar ventje, en daarom mag de kleine Fender samen met Rox en Erik lekker mee naar het muziekfestijn. "De eerste dag moeten we vroeg op locatie zijn, dus dan neem ik Fender gewoon mee", legt de dochter van Dré uit. "Er is een speciale kleedkamer voor hem en een paar dierbaren passen op. En als ik ’s avonds naar huis ga neem ik hem weer lekker mee. Ik ben zo’n moeder die haar kind niet bij een ander laat slapen."

Het boefje vindt het prachtig om zijn moeder in actie te zien en de 26-jarige meent ook iets muzikaals te zien bij haar kleine spruit. "Ik merk dat Fender nu al veel ritme heeft. Als wij de muziek opzetten begint hij gelijk te springen op de maat (hubsebubsen zoals wij dat noemen). Als hij zou zeggen dat hij muzikant wil worden, zorg ik dat hij de juiste scholing krijgt. Ik zou willen dat ik dat vroeger ook had gehad", aldus de jonge moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Erik Zwennes brengt ode aan lief Roxeanne Hazes

Roxeanne is niet de enige van de familie Hazes die dit weekend op het podium staat. Ook haar broertje André treedt komende week op tijdens een nieuwe reeks Holland zingt Hazes. En hij heeft een primeur te pakken: hij is namelijk voor het eerst te zien samen met een hologram van hun vader. Iets waar Rox vriendelijk voor bedankte. 

“Ik heb er voor gekozen om niet met het hologram op te treden”, zegt Roxeanne tegen ANP Video daarover. “Het is mij ook gevraagd om te doen, maar ik voel daar niet zo heel veel voor.” Roxeanne vindt zichzelf, ondanks dat ze André’s dochter is, ook niet de aangewezen persoon. “Ik zou dat heel moeilijk vinden om te doen.” 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Holland Zingt Hazes heeft een Volendams tintje

Holland zingt Hazes vindt voor de zevende keer plaats. Dit jaar zijn de concerten op 15, 16, 22 en 23 maart in de Ziggo Dome. Onder andere Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense en Nick & Simon zijn van de partij.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore