Entertainment

Cast Kees & Co hint op tweede seizoen

13 maart 2019 15:34 Aangepast: 13 maart 2019 15:34
Beeld © Valentina Vos

Als het aan Chantal Janzen ligt dan komt er zekers te weten een tweede seizoen van Kees & Co, de populaire serie met Simone Kleinsma. "Ik denk wel dat er een seizoen twee komt", hint de actrice tijdens een vragenrondje op de Instagram van Videoland.

"Ik denk zeker te weten dat er een seizoen twee komt"

Als het aan de gloednieuwe cast ligt, dan houdt het Kees & Co-avontuur nog lang niet op. “Maar je weet het niet... Als er geen hond naar kijkt, alleen mijn ouders dat is wel een beetje weinig", grapt Chantal Janzen in de camera. 

Ook actrice Plien van Bennekom, die buurvrouw Brenda speelt in de remake van de hit-serie, ziet potentie: "Ik denk zeker te weten dat er een seizoen twee komt. En ik hoop ook een zeven, acht en negen..."

Miniatuurvoorbeeld
Ook mooi:

Ontroerend: Simone Kleinsma en Jim Bakkum zingen duet

Het nieuwe seizoen van Kees & Co laat zien hoe het nu verder gaat met het personage Kees. Haar zoon Rudie is inmiddels volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. En daar merkt Kees alles van als ze onverwacht terugkeert van Spanje naar Nederland en haar zoon en zijn nieuwe familie in haar huis aantreft. 

Opnieuw wordt Kees het middelpunt van een chaotisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Ze zoekt regelmatig steun bij haar buurvrouw Brenda, die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar vaak onbedoeld verkeerde adviezen geeft. 

Bekijk de eerste beelden alvast hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Plien van Bennekom speelt nieuwe buurvrouw in Kees & Co

Kees & Co was jarenlang een groot succes voor RTL. De serie, over de dagelijkse beslommeringen van Kees en haar gezin, werd tussen 1997 en 2006 uitgezonden. Na acht seizoenen en bijna honderd afleveringen ging de stekker eruit. Nog altijd is de sitcom een van de best bekeken series op Videoland, waarop alle afleveringen terug te kijken zijn. Mede daardoor is besloten tot een nieuwe reeks.

De serie keert op 30 maart terug op RTL 4. Het hele nieuwe seizoen is op die dag ook te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore