Entertainment

Danny Froger en vriendin willen geslacht niet weten

11 maart 2019 18:49 Aangepast: 11 maart 2019 18:49
Beeld © ANP

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Wilten verwachten hun eerste kindje. Tegenover RTL Boulevard vertellen de twee over hun aanstaande ouderschap.

“Het is super spannend, heel erg leuk maar je weet nog niet wat je moet verwachten. Het zullen wel korte nachten worden.”, vertelt Danny. De twee hebben het nieuws enkele weken geleden al verteld aan familie waaronder ook aan René en Natascha Froger: “Ze reageerden thuis echt heel leuk. Mijn vader en Natascha waren erg emotioneel, ze vonden het echt te gek.”, aldus Danny.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny Froger verwacht eerste kindje met lief Ann

Ook mommy to be Ann is dolblij dat het nieuws eruit is. “Ik was blij dat ik het van de daken kon schreeuwen. Collega’s zeiden later dat ze het al dachten, wellicht omdat ik al een klein buikje heb.” Echte klachten heeft ze momenteel niet: “Ik voel me goed, af en toe een beetje misselijk maar verder helemaal goed, gelukkig.”, vertelt Ann.

De twee zijn, zoals ze zelf zeggen, erg ouderwets ingesteld. “We willen nog niet weten wat het zal worden. Erg ouderwets. We zien het als een groot avontuur en hopen dat het gezond blijft.” Ook een naam hebben de twee nog niet: “We hebben wel een top drie, omdat we dus niet weten wat het zal worden, moeten we een jongens- en meisjesnaam kiezen.” 

De twee onthullen aan RTL Boulevard dat we de kleine Froger telg eind september kunnen verwachten. “Ik denk dat Danny een goede vader zal worden, streng maar rechtvaardig en zeker een hele leuke vader.” De twee maakten op Instagram bekend in verwachting te zijn. "Weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn" schreef de zanger op de social media. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny Froger: 'Ik wil de Toppers overnemen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore