Entertainment

Danny Froger verwacht eerste kindje met lief Ann

11 maart 2019 16:33 Aangepast: 11 maart 2019 16:39
Beeld © Instagram @dannyfroger

Babynieuws voor de Frogers: de oudste zoon van René Froger verwacht zijn eerste kindje met zijn vriendin Ann Dominique. "Een nieuwe stap in ons leven", zegt Danny over het avontuur.

"Een nieuwe stap in ons leven"

Het is de eerste baby voor het jonge stel. De twee kondigden afgelopen januari nog aan dat ze twee jaar samen zijn en lieten toen al weten nog altijd stapelverliefd te zijn. Die liefde wordt nu bekroond met een eerste kindje. Het is niet het eerste kleinkindje voor opa René en oma Natasja. De oudste dochter van de volkszanger, Natascha, heeft al twee kinderen met haar man. Dit wordt dus het derde kleinkind van het telg. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny Froger zet liefde van zijn leven in het zonnetje

"Weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn", zegt Danny over deze stap met Ann. Ook de brunette kondigt het nieuws aan op Instagram. "Zó enthousiast om dit kleine mensje te ontmoeten die voor de helft mij is en voor de helft de persoon van wie ik hou", schrijft ze erbij. Het is niet echt het eerste 'kindje' van het stel, zoals we kunnen zien op de zwangerschapsfoto's. Hondje Sjaak is namelijk ook onderdeel van de familie en kon niet ontbreken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore