Entertainment

Volgers Trijntje Oosterhuis onder de indruk van haar figuurtje

11 maart 2019 12:54 Aangepast: 11 maart 2019 12:54
Beeld © Instagram @trijntjeoosterhuis

Trijntje Oosterhuis telt op Instagram af naar haar jubileumconcert aanstaande 30 maart in de Ziggo Dome. Maar wat haar trouwe volgers interessanter vinden, is de enorme transformatie die Trijn de afgelopen maanden heeft ondergaan. Wat een prestatie!

"Wat een mooi figuurtje heb je weer Trijntje"

Haar ruim 82 duizend volgers overladen de zangeres met complimenten. "Wat een mooi figuurtje heb je weer Trijntje", "Wat heb je hard aan je lijf gewerkt afgelopen maanden" en "Wauw wat staat je dat goed zeg en dat figuur", laten ze achter onder de foto waarop Trijn duidelijk in haar element is. Iemand dolt zelfs dat haar 'streefjurk' straks te groot is. 

Ze heeft dan ook een bijzondere reden om haar streefgewicht te bereiken; ze wil namelijk weer in haar iconische rode jurk passen die ze aanhad tijdens haar optreden van de opening van de Arena in 1996. Trijntje viert op 30 maart in de Ziggo Dome haar 25-jarig jubileum en dat wil ze op precies dezelfde manier doen als toen ze destijds doorbak, inclusief jurk. "Ik hoop ook dat ik die jurk weer aan kan. Ik ben hard aan het trainen. Serieus, ik heb hem nog", zei ze eerder bij WNL op Zondag tegen presentator Rick Nieman. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trijntje Oosterhuis vraagt hulp aan Wendy van Dijk

Naast niet teveel te eten, is de Wereld zonder jou-zangeres ook druk in de weer in de sportschool. Trijntje heeft drie kinderen gebaard, waardoor er volgens haarzelf wel weer wat werk aan de winkel is. Zo vertelde ze aan Story: "Ik heb heerlijke kinderen op de wereld mogen zetten en dat trekt toch een wissel op je lichaam en dus moet je er af en toe in je leven keihard tegenaan. (...) Het is ook een mentale kracht. Ik voel me nu sterk en ik heb er zin in. Het is heerlijk om in zo’n energie te zitten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Hét afvalgeheim van Trijntje, Edsilia en Angela

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore