Entertainment

'Naomi Campbell en Liam Payne aan het daten’

11 maart 2019 03:57 Aangepast: 11 maart 2019 07:52
Beeld © ANP

De 48-jarige Naomi Campbell en 25 jaar oude Liam Payne zouden met elkaar aan het daten zijn. De geruchten daarover gaan al langer en nu meldt The Daily Mail dat het topmodel en de zanger het bij de Formula E in Hong Kong buiten het zicht van de camera's 'erg gezellig hebben gehad'.

"Het was alsof ze pubers waren die voor het eerst samen op vakantie gingen”

Volgens de krant konden de twee hun handen niet van elkaar afhouden en 'gedroegen ze zich als een stel verliefde tieners'. De twee kregen een rondleiding door de garages en maakten duidelijk kenbaar niet samen gefotografeerd te willen worden. Daarna waren ze aanwezig bij een viplunch van modelabel Boss.

"Het was alsof ze pubers waren die voor het eerst samen op vakantie gingen. Liam overlaadde haar met complimenten, wat zij natuurlijk leuk vond. Achter de schermen waren ze heel close, maar zodra de formaliteiten begonnen gingen ze elk hun weg en wilden ze niet samen gespot worden. Ook op hun sociale media kanalen noemden ze elkaars naam niet, terwijl ze beide foto's van het event postten," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Liam Payne gespot bij appartement Naomi

Of het echt serieus is tussen de twee, valt nog te bezien. Volgens de bron 'is Naomi niet op zoek naar een vaste relatie en houdt ze van haar vrijheid'.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore