Entertainment

Beverly Hills 90210 verliest nog een ster

11 maart 2019 02:55 Aangepast: 11 maart 2019 07:47
Beeld © Getty Images

Wederom verdrietig nieuws voor de voormalige cast en crew van Beverly Hills 90210. Acteur Jed Allen, die de vader van Steve Sanders in de serie speelde, is op 84-jarige leeftijd overleden. Dat liet Zijn zoon Rick weten via een bericht op Facebook.

“Het was een topvent en hij zal gemist worden”

"Het spijt me ontzettend om te moeten zeggen dat mijn vader vanavond is overleden. Hij is in vrede gegaan, omringd door zijn familie en was geliefd door veel mensen," aldus Rick.

Allen's televisiezoon Ian Ziering, die Steve Sanders vertolkte, postte een foto van hen samen op Instagram. "Zo treurig om te vernemen dat we weer een castlid verloren hebben. Ik heb het genoegen gehad om 5 jaar met Jed samen te mogen werken. Het was een topvent en hij zal gemist worden," aldus Ian.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beverly Hills 90210-sterren reageren op overlijden Luke Perry

Jef Allen was naast zijn rol in Beverly Hills 90210 ook bekend van de Amerikaanse soaps Days Of Our Lives en Santa Barbara.

Ian Ziering postte afgelopen week meerdere foto's van zijn vriend Luke Perry op Instagram, nadat bekend werd dat Perry afgelopen maandag overleed aan de gevolgen van een beroerte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De meest iconische momenten van Luke Perry in 90210

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore