Entertainment

Het gaat niet goed met Justin Bieber: 'Bid voor mij'

10 maart 2019 12:44 Aangepast: 10 maart 2019 13:11
Beeld © Getty Images

De 25-jarige Canadese zanger Justin Bieber zit niet altijd goed in zijn vel, dat zei hij al eerder in een interview met People. Al gauw werd bekend dat hij in behandeling zou zijn voor een depressie. Vandaag slaakt hij een noodkreet op Instagram.

"Ik voel me alleen maar verbroken en raar"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Justin Bieber in behandeling voor depressie'

Justin, die op 1 maart 25 kaarsjes mocht uitblazen, heeft vandaag een foto op zijn Instagram geplaatst met een hartverscheurende tekst. De Canadees schrijft: "Ik wilde jullie even een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik heb veel geworsteld. Ik voel me alleen maar verbroken en raar. Ik stuit altijd terug, dus ik ben niet bezorgd, maar wilde alleen even contact zoeken met jullie en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt.."

In september 2018 trouwde Justin Bieber met het 22-jarige model Hailey Baldwin. Zij heeft laten weten dat het huwelijk tot nu toe geen magische fantasie is. Hailey is op dit moment vooral zijn grote steun en toeverlaat. Het stel heeft nooit bevestigd dat Justin professionele hulp krijgt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber steunt Chris Brown na beschuldigingen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore