Entertainment

Roxeanne Hazes wil niet met hologram optreden

10 maart 2019 07:50 Aangepast: 10 maart 2019 12:25

Roxeanne Hazes’ broertje André treedt komende week tijdens een nieuwe reeks Holland zingt Hazes voor het eerst op met een hologram van hun vader. De zangeres werd daar zelf ook voor gevraagd, maar ze bedankte vriendelijk.

"Ik voel daar niet zo heel veel voor"

“Ik heb er voor gekozen om niet met het hologram op te treden”, zegt Roxeanne tegen ANP Video. “Het is mij ook gevraagd om te doen, maar ik voel daar niet zo heel veel voor.” Roxeanne vindt zichzelf, ondanks dat ze André’s dochter is, ook niet de aangewezen persoon. “Ik zou dat heel moeilijk vinden om te doen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Erik Zwennes brengt ode aan lief Roxeanne Hazes

Roxeanne is blij dat haar broertje het wel doet. Ze kan en wil nog niet te veel verklappen maar het is volgens haar indrukwekkend. “Ik heb het hologram al gezien. Het is echt ontzettend bijzonder”, vertelt ze. “Het wordt sowieso een heel mooi kippenvelmomentje.”

Holland zingt Hazes vindt voor de zevende keer plaats. Dit jaar zijn de concerten op 15, 16, 22 en 23 maart in de Ziggo Dome. Onder anderen Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense en Nick & Simon zijn van de partij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes over miskraam: 'Onze wereld stortte in'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore