Entertainment

Rik van de Westelaken volgend jaar weer presentator WIDM

08 maart 2019 10:52 Aangepast: 08 maart 2019 12:12
Beeld © AVROTROS

Rik van de Westelaken gaat ook volgend jaar Wie is de Mol? presenteren. "Niemand heeft nog tegen mij gezegd dat het niet zo is en we zitten al druk in de voorbereidingen voor seizoen 20. Dus ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat ik ook mee ga”, zei Rik van de Westelaken bij Ekdom in de Morgen op Radio 10.

"Dus ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat ik ook mee ga"

Van de Westelaken maakte dit seizoen zijn debuut als Wie is de Mol?-presentator. Hij is de opvolger van Art Rooijakkers, die het programma zeven seizoenen lang presenteerde. De oud-journaallezer wist in seizoen vijftien zelf mol Margriet van der Linden te ontmaskeren en won daarmee die reeks.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rik van de Westelaken zoekt mee naar mol

Het negentiende seizoen, dat zich afspeelt in Colombia is bijna ten einde. Zaterdag is de grote ontknoping. Dan wordt bekend wie van de drie finalisten de mol is en wie het programma wint door de mol te ontmaskeren. De laatste overgebleven deelnemers zijn Merel Westrik, Niels 'Nielson' Littooij en Sarah Chronis. Het publiek verdenkt Sarah het meeste, ook Merel staat hoog op de verdachtenlijst van mol.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore