Entertainment

Danny Froger: 'Ik wil de Toppers overnemen'

07 maart 2019 15:34 Aangepast: 07 maart 2019 16:04
Beeld © ANP

Danny Froger heeft in de Party gezegd dat hij in de voetsporen van zijn vader wil treden. Hij hoopt zijn vader René, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit ooit te kunnen vervangen.

"De Toppers overnemen, dat zou geweldig zijn"

"De Toppers overnemen, dat zou geweldig zijn", zegt Danny tegen Party. Hij is zich al goed aan het voorbereiden. Danny is elke week zingend te vinden in Café Bolle Jan bij Rembrantplein in Amsterdam, net als zijn vader vroeger deed. Hier staat Danny gemiddeld zo'n drie keer per week de longen uit zijn lijf te zingen. "Het is de beste leerschool die er bestaat." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger is van plan heel wat kilo's af te vallen

Het is geen gek vooruitzicht voor Danny, aangezien hij al eerder op het podium stond met zijn vader tijdens de populaire concertreeks. "Het is ongelooflijk mooi om die menigte blije mensen voor je te zien. Dat doet echt wat met je", vertelt hij over de ervaring. Papa René speelt een belangrijke rol in Danny's carrière. "Mijn vader geeft me weleens advies, maar ik ga altijd van mezelf uit." 

Binnenkort start de jubileum-editie van de Toppers. De concertreeks bestaat inmiddels namelijk al vijftien jaar. "Ik heb nog geen telefoontje gehad", reageert Danny op de vraag of hij dit jaar weer van de partij zal zijn voor een gastoptreden. Over een eigen vervolg op de Toppers-concerten is hij nog niet zeker. "Voorlopig gaan ze nog lekker door. Maar wie weet ooit, het zou inderdaad geweldig zijn." René ziet in ieder geval potentie in zijn zoon: "Ik volg natuurlijk van dichtbij wat hij doet. Hij timmert aardig aan de weg."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore