Entertainment

Oprah Winfrey maakt Michael Jackson-fans boos met interview

05 maart 2019 02:13 Aangepast: 05 maart 2019 07:30
Beeld © ANP

Het interview dat Oprah Winfrey heeft opgenomen met de twee mannen die zeggen seksueel misbruikt te zijn door Michael Jackson in hun jeugd, is in Amerika maandag na het tweede deel van de omstreden documentaire Leaving Neverland uitgezonden. En dat levert haar flink wat kritiek op van woedende Jackson-fans.

"Oprah, je bent walgelijk. Karma zal je terugpakken"

Op sociale media wordt Oprah 'hypocriet' genoemd. "Oprah, je bent walgelijk. Karma zal je terugpakken. Michael is onschuldig," schrijft een MJ-fan. Anderen vragen zich af waarom ze nooit een interview heeft gedaan met slachtoffers van Harvey Weinstein of een uitzending maakte over het misbruik op haar eigen meisjesschool in Zuid-Afrika. Weer een andere volger sleept Winfrey's vader erbij, die ook meerdere slachtoffers gemaakt zou hebben vroeger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oprah Winfrey doet de nabeschouwing van Leaving Neverland

De vermeende slachtoffers, Wade Robson en James Safechuck, gingen in Leaving Neverland gedetailleerd in op hun relatie met Jackson. Volgens fans zijn de twee louter uit op geld, waar anderen hen wel geloven en het dapper vinden dat ze hun verhaal nu delen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore