Entertainment

Jim Bakkum brengt ode aan vrouwen na geboorte dochtertje

04 maart 2019 09:22 Aangepast: 04 maart 2019 11:38
Jim Bakkum met zijn vrouw Bettina, Posy en Lux Beeld © ANP

Jim Bakkum is afgelopen vrijdag voor de derde keer vader geworden. Het zien van de geboorte van zijn tweede dochtertje heeft ertoe geleidt dat hij een bijzondere ode brengt aan zijn vrouw Bettina, en daarmee aan alle vrouwen.

"Vrouwen zijn het allersterkste soort dat er bestaat"

Jim Bakkum en Bettina Holwerda verwelkomden afgelopen vrijdag hun tweede dochtertje, Molly. De geboorte kwam na zoontje Lux en dochtertje Posy. Het meemaken van de geboorte heeft duidelijk iets losgemaakt bij de zanger. "Iets dat iedereen moet lezen. Vooral mannen", zegt hij op Instagram. "Alles wat wij van het mannelijk geslacht ooit zullen bereiken of doen, staat in de grootste schaduw van wat vrouwen voor prestatie leveren tijdens een bevalling. Vrouwen zijn het allersterkste soort dat er bestaat." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim Bakkum opnieuw vader geworden van dochtertje

In het bericht vertelt Jim hoe emotioneel het is om een bevalling mee te maken. "Het feit dat je uren en uren achter elkaar met de ergste pijn die er is door kan gaan om uiteindelijk een méns uit je lichaam te persen vind ik echt mindblowing", legt hij uit. "Ik ben ZO trots op mijn vrouw, ZO veel respect voor haar prestatie." Hij wil ook nog even duidelijk maken dat hij dit meermaals al tegen haar heeft gezegd en dit niet alleen doet voor de buitenwereld. 

Jim en Bettina zijn al bijna elf jaar samen. Het stel trouwde in 2011 met elkaar en hebben sindsdien heel vaak op social media hun liefde voor elkaar betuigd. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`