Entertainment

Komst Fender laat Roxeanne Hazes nadenken over gemis vader

02 maart 2019 15:30 Aangepast: 02 maart 2019 16:01
Roxeanne Hazes Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes mist haar vader meer dan ooit tevoren. In De Telegraaf vertelt de zangeres zich door de komst van Fender steeds meer bewust te worden van het gemis van papa André. "Er zijn veel momenten dat ik daar verdrietig over ben", aldus een aangeslagen Rox.

"Hij was een heerlijke opa voor Fender geweest, dat weet ik zeker"

Hoewel het alweer bijna vijftien jaar geleden is dat André Hazes overleed, speelt de zanger nog altijd een grote rol in het leven van zijn dochter Roxeanne. Vooral de laatste maanden moet Rox vaak aan haar papa denken. "Als ik lekker met mijn zoontje Fender op schoot zit, denk ik vaak aan papa. Dan had ik gehoopt dat hij mij zou zien zitten. Dat zijn momenten dat ik hem extra mis. Sinds ik zelf moeder ben geworden, in juli vorig jaar, is het gemis nog groter geworden. Ik ben veel meer gaan nadenken over mijn jeugd, hoe lekker we het hebben gehad. De laatste tijd ben ik veel bezig met het verleden.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

De maat is vol voor Roxeanne Hazes

In De Telegraaf legt de blondine uit met een goed gevoel terug te kijken op de tijd met haar vader. "De band met hem was goed, maar het laatste jaar van zijn leven in het bijzonder. Toen ben ik echt veel meer naar hem toegetrokken en hij naar mij. Als hij niet was overleden, was die band alleen maar sterker geworden."

Ze heeft het idee dat André heeft aangevoeld dat hij niet lang meer van zijn gezin zou kunnen genieten. "Ik kan niet voor hem praten, maar het leek of hij aanvoelde dat er wat met hem ging gebeuren. Hij trok niet alleen meer naar mij, ook naar mijn broer. Hij was in het algemeen veel meer thuis dan ooit. Hij genoot veel meer van het thuisgevoel in het laatste jaar van zijn leven. Als we ergens heen gingen, vakantie of een dagje weg, maakte hij enorm veel foto’s. Hij was veel meer vader, dan de zanger André Hazes, die hij daarvoor thuis was. Een hele bijzondere ervaring.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Ik ben te onzeker voor dit vak'

Rox had dan ook maar wat graag gehad dat André nog in haar leven zou zijn. "Ik zou dolgraag een lekker glas bier met hem willen drinken. En dan praten over de mooie dingen in het leven. Om weer die heerlijke schaterlach van hem te mogen horen. En trots mijn kleine man aan hem laten zien. Dat is wel een ding dat ik enorm mis, dat dat nooit meer zal gaan gebeuren. Er zijn veel momenten dat ik daar verdrietig over ben. Hij was een heerlijke opa voor Fender geweest, dat weet ik zeker.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore