Entertainment

Zijn Kate en William klaar voor baby nummer vier?

01 maart 2019 15:12 Aangepast: 01 maart 2019 17:47
Beeld © Getty Images

Op dag twee van hun tripje door Ierland stopten Kate en William in het dorpje Ballymena. Natuurlijk stonden er hordes aan mensen en toen de hertogin een baby spotte in de menigte, ging ze direct even kijken. En dan begint er bij jonge moeders altijd van alles te rammelen.

"Ik denk dat William dan een beetje bezorgd wordt"

De vader van de baby was vereerd en ging een praatje maken met de toekomstige koningin van het Verenigd Koninkrijk. "Baby nummer vier?", vroeg hij volgen tijdschrift People. "Ik denk dat William dan een beetje bezorgd wordt", reageerde Kate. De Britse royals staan er bekend om dat ze heel goed vragen ontwijken en toch een leuk antwoord kunnen geven. Ook dit keer is het Kate gelukt. "Hij is prachtig. M'n moederlijke instincten komen gelijk naar boven." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate en William delen eerste foto's van week oude prins Louis

Kate en William kregen slechts een jaar geleden hun tweede zoontje, prins Louis. Daarnaast heeft het koninklijke stel al de vijfjarige prins George en de driejarige prinses Charlotte. Bovendien heeft Kate bij al haar zwangerschappen last gehad van een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid. Hierdoor kon zij de eerste paar maanden van haar verplichtingen niet nakomen. Ook is het hierdoor behoorlijk moeilijk voor Kate om een zwangerschap verborgen te houden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore