Entertainment

Fans zijn eruit! Sarah is de Mol

01 maart 2019 13:50 Aangepast: 09 maart 2019 21:43
Beeld © AVROTROS

#watkanSarahwel doet het al een tijd goed onder de Molloten op Twitter. Het is elke week wel raak voor de actrice. Zo kan ze blijkbaar niet goed rekenen, heeft ze dyslexie en snapt ze verder ook vrij weinig van de opdrachten. Dit alles maakt haar tot de ideale Mol van 2019.

Sarah Chronis is een actrice en als je haar optreden in Wie is de Mol? goed analyseert, zie je dat ze ook echt een goede actrice is. Ze heeft namelijk behoorlijk wat verdachte dingen gedaan, maar gaat onopgemerkt door het programma sinds het begin van het seizoen. Hierdoor heeft ze misschien wel de beste zetten kunnen doen van alle Mollen ooit en ervoor kunnen zorgen dat het programma een nieuw record behaalt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze hints wijzen erop dat Sarah de Mol is

Er kan namelijk een laagterecord van de pot behaald worden in dit seizoen. Eerder was dat € 10.500 in het seizoen waar Margriet van der Linden de Mol was. Bij dit seizoen staat de pot op dit moment op € 9.300 en daar kan zelfs nog wat uitgehaald worden. Vooralsnog staat Sarah ook onderaan de lijst van mensen die het meeste geld hebben opgehaald. Zij zit op een magere € 816, waar Nielson boven de € 1.600 is gestegen en Merel zelfs boven de € 2.200. 

Het programma lijkt zelf ook te hinten op Sarah's rol. Het intro van het programma laat zien dat er borden door het water worden gesleept. Een fanatieke kijker verzamelde alle borden en zette het naast elkaar. De opgeloste puzzel is duidelijk een vrouw en lijkt ongelooflijk veel op Sarah. 

Sinan was de grote afvaller voor de finale. Merel, Nielson en Sarah gaan ervoor vechten deze zaterdag. Maar pas 9 maart wordt bekend wie daadwerkelijk de Mol is, hoe de winnaar er achterkwam en waarom de verliezer de plank missloeg. De verdenkingen onder het publiek zijn verdeeld. Sarah gaat aan kop met 38%, maar wordt op de voet gevolgd door Merel en Nielson die ieder 31% van de stemmen krijgen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore