Entertainment

Deze series vullen het zwarte gat van Flikken Maastricht

01 maart 2019 10:35 Aangepast: 01 maart 2019 13:38
Beeld © IMDB/BBC

De laatste aflevering van Flikken Maastricht is helaas vanavond alweer. Dit betekent voor vaste kijkers dat ze in een zwart gat vallen. Gelukkig is er ook goed nieuws, een nieuw seizoen is al aangekondigd. Om die tijd te overbruggen raden wij je deze misdaadseries aan.

Baantjer

De Cock met See Oo See Kaa kennen we allemaal. Deze populaire serie doet ons het meest denken aan Flikken Maastricht en kent maar liefst twaalf seizoenen! Het is goed om deze nog even terug te kijken voordat de nieuwe film in april in première gaat. Hierin zal een jongere Jurre de Cock centraal staan die wordt gespeeld door Waldemar Torenstra. Deze serie is te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Flikken Maastricht komt met nóg een seizoen

The Bridge

Er loopt een brug tussen Kopenhagen in Denemarken en Malmö in Zweden. Als precies midden op die brug een lichaam wordt gevonden, zijn politiekorpsen van beide landen verantwoordelijk voor het onderzoek. Wanneer blijkt dat het lichaam uit twee helften en van twee verschillende vrouwen bestaat, is de verwarring compleet. De samenwerking tussen Zweedse Saga en Deen Martin loopt allesbehalve soepel en ook hun samenwerking is compleet tegenstrijdig. De serie kent momenteel vier seizoenen, die allemaal te zien zijn op Netflix.

The Blacklist

Raymond ‘Red’ Reddington is de meest gezochte crimineel ter wereld. Als hij zich vrijwillig meldt bij de FBI wil hij maar met één persoon praten: Elizabeth Keen. Waarom weet niemand en dat zal lang onduidelijk blijven. Red presenteert zijn Blacklist, hierop staan meerdere criminelen en hij heeft informatie over hoe de FBI deze te pakken kan krijgen. De serie zit momenteel al in zijn zesde seizoen. De eerste vijf kun je zien op Netflix en de zesde loopt momenteel bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! The Walking Dead staat vandaag op Netflix

Mocro Maffia

Deze Nederlandse serie vertelt het verhaal van de Amsterdamse onderwereld. Het vertelt over de cocainehandel, jongeren in de criminaliteit en zit boordevol spanning. Hij is gemaakt door Achmed Akkabi, die tevens een van de hoofdrollen speelt, en Thijs Römer. Mocro Maffia serie is exclusief te zien bij Videoland.

The Fall

Deze serie brengt je als kijker in een bijzondere positie. Je volgt aan de ene kant seriemoordenaar Paul Spector en tegelijkertijd detective Stella Gibson. Je weet altijd meer dan de detective en zit daardoor vol in spanning. Je kan deze serie bingewatchen op Netflix.

Luther

Misdaad en Idris Elba, deze serie heeft alles. Luther is een klassieke detectivereeks. John Luther is een ontzettend goede rechercheur, maar kan erg opvliegend en obsessief uit de hoek komen. Elke aflevering richt zich op een nieuwe zaak en tussendoor probeert Luther zijn vrouw Zoe terug te winnen. Op dit moment kun je genieten van vier seizoenen op Netflix en wordt seizoen 5 uitgezonden bij de BCC.

Sherlock

Sherlock Holmes, gespeeld door Bendict Cumberbatch, is werelds bekendste detective in een nieuw jasje. Vier seizoenen lang lost hij samen met vriend en huisgenoot Dr. Watson, Martin Freeman, meerdere zaken op en de verhaallijnen verassen keer op keer. Je moet er wel de tijd voor nemen, elke aflevering duurt namelijk anderhalf uur!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Idris Elba komt volgende maand terug als Luther op Netflix

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore