Entertainment

Throwback: De transformatie van jarige job Justin Bieber

01 maart 2019 10:50 Aangepast: 01 maart 2019 11:18
Beeld © ANP/Getty Images

Hoera! Justin Bieber is vandaag jarig. De succesvolle superster mag vandaag 25 kaarsjes uitblazen. Dit jubileumjaar is een mooi moment om terug te blikken op de grote transformatie die de popster de afgelopen jaren heeft ondergaan.

Van de jongen met het meest gehate liedje op YouTube tot een ware superster. Justin Bieber heeft flink wat ups en downs in zijn zangcarrière achter de rug. Op onderstaande snoezige foto zie je Justin voor het allemaal begon. Het kleine Canadese ventje werd op 1 maart 1994 op de wereld gezet door mama Pattie Malette en papa Jeremy Bieber.

Justin's road to fame begon bij de liedjes One Time en Baby. Justin was toen hét idool onder tienermeisjes. De rest van de wereld was niet zozeer fan van de popzanger. Het liedje Baby, dat uitkwam in 2010, kreeg in de loop van de jaren meer dan 10 miljoen dislikes op YouTube. De zanger stond naast zijn gehate liedje bekend om zijn Justin Bieber-kapsel en zijn schattige babyface.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Justin en Hailey gaan reality show maken'

In de jaren na zijn YouTube-fail is de popster compleet getransformeerd tot een stoere, getatoeëerde spierbundel. In een campagne voor Calvin Klein showde Justin in 2015 vol trots zijn nieuwe look.

De popster maakte indruk met zijn nieuwe look en werd bekender dan ooit, maar dan nu enkel op een positieve manier. Hij maakte een omslag met zijn nieuwe album Purpose waar onder andere hits What Do You Mean en Sorry op staan. Justin scoort sindsdien hit na hit en werkt samen met andere grote artiesten. Hij liet in 2015 zelfs zijn haar weer groeien en verfde het blond.

Helaas zit er ook een keerzijde aan al deze beroemdheid. Eerder is namelijk bekend gemaakt dat Justin de laatste tijd kampt met een depressie. Gelukkig krijgt hij alle steun van zijn zorgzame vrouw Hailey, met wie hij in 2018 trouwde. Laten we hopen dat het snel beter gaat met de jarige. 

View this post on Instagram

Hunny buns punkin

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hailey Bieber steunt Justin tijdens depressie

Ter ere van zijn verjaardag en om het geheugen weer even op te frissen, hier het liedje waar het allemaal mee begon: Baby.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore