Entertainment

Throwback Thursday: zó zagen deze sterren er vroeger uit

28 februari 2019 17:35 Aangepast: 28 februari 2019 17:50
Beeld © Instagram @lecolook

Het is weer donderdag en dat betekent: tijd voor een throwback! Verschillende celebrities haalden hun foto's van vroeger uit de oude doos en plaatsten ze op Instagram. Wat zagen ze er (anders) uit...

Fred van Leer trapte vandaag af met zijn lange haar à la de vroegere Justin Bieber. "TBT... Toen ik nog een stijltang had... #endenkendatikeenspetterwas" schrijft hij onder de foto. Een wat korter koppie staat de stylist toch wat beter...

Ook Leco van Zadelhoff heeft zijn haar drastisch veranderd. Vroeger was de visagist namelijk blond! Aan zijn zijde staat de prachtige jonge Leontine Borsato. Het zou zo een Grease-koppel kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Throwback: De knappe zusjes Schuurman

Zelfs het Koninklijk Huis doet mee met de Instagramtrend. De eenjarige Koning Willem-Alexander genoot van de sneeuw in een koninklijke slee. Samen met jonge Prinses Beatrix, Prins Claus en Koningin Juliana beleefde hij een gezellige familievakantie in Lech.

Jeroen van der Boom plaatste een foto waar hij samen met Gerard Joling op staat. De twee toppers waren compleet in het wit. "Wat een broekies" schrijft de zanger onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De rollen omgedraaid: hilarische throwbackfoto Dave en Donny

Tot slot gaat Yolanthe heel veel terug in de tijd met haar foto. Als baby ligt ze in de armen van haar moeder. "In de armen van mijn allergrootste voorbeeld" schrijft ze onder de foto. Snoezig!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore