Entertainment

Deze WIDM-hint verraadt wie de Mol is

27 februari 2019 17:30 Aangepast: 27 februari 2019 17:30
Beeld © AVROTROS

In Wie is de Mol? wordt ieder seizoen gehint op wie de gluiperd is die ervoor zorgt dat er zo min mogelijk geld in de pot komt. Dit jaar doen ze dat weer en het lijkt erop dat Sarah het daadwerkelijk is.

Sarah, Merel en Nielson staan aanstaande zaterdag in de finale van het programma. Eén van de drie is de Mol, eentje de winnaar en eentje de verliezer. Al weken gaan er geruchten over wie de Mol van 2019 is, maar nu lijkt het programma het al weg te hebben gegeven in de intro. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze hints wijzen erop dat Sarah de Mol is

Bij de intro worden puzzelstukken door het water gesleept. Een fanatieke kijker heeft alle stukjes bij elkaar gezocht en is tot dit gezicht gekomen. Het is overduidelijk een vrouw die wordt afgebeeld, maar is het dan Merel of Sarah? De reacties onder de foto liegen er niet om, het zou om Sarah gaan. 

De finale vindt aanstaande zaterdag plaats, maar de ontknoping pas een week later. Bij de volgende aflevering kan dus voor het laatst ingezet worden op wie de Mol is. Uit de teaser wordt in ieder geval niet duidelijker wat de afloop zal zijn. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore