Entertainment

Hét bewijs dat Famke en Ronnie nog altijd samen zijn

27 februari 2019 09:15 Aangepast: 27 februari 2019 09:58
Beeld © ANP

Ronnie Flex veegt op zijn Instagram alle geruchten van een eventuele relatiebreuk van tafel. De twee zijn nog altijd dol op elkaar, zo blijkt maar weer op social media.

"Altijd zelfde verhaal"

Na maanden van speculeren bevestigden Ronnie Flex en Famke Louise op 14 december dan toch ein-de-lijk in RTL Boulevard dat ze écht een relatie hadden met elkaar. Maar sinds dat de twee officieel samen zijn, wordt er in de media regelmatig gesproken van scheurtjes in de relatie van de rappers. Ronnie en Famke moeten daar niets van weten en blijven op social media kiekjes van hen samen delen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise kan de verleiding van Temptation weerstaan

Ook gisteravond waren de twee weer samen, zo is te zien op de Instagram van Ronnie. "Altijd zelfde verhaal", grapt hij bij een filmpje waarin Famke heerlijk op zijn schoot aan het slapen is. Eind goed, al goed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aha! Zo brak Ronnie Flex zijn arm

De geruchten over een breuk begonnen eind januari, toen Ronnie op zijn Instagram een tekst plaatste die niets aan de verbeelding overliet. De storm ging liggen toen Famke een flinke bos rozen kreeg van de rapper met daarbij een briefje waarop stond "Ik mis je heel erg." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore