Entertainment

Roxeanne Hazes over miskraam: 'Onze wereld stortte in'

27 februari 2019 08:11 Aangepast: 27 februari 2019 09:08
Beeld © Instagram @roxeannehazes

In haar eerste column voor VIVA Mama doet Roxeanne Hazes een boekje open over haar miskraam die ze begin 2017 had, vóór zoontje Fender.

"Eriks reactie was precies zoals ik me voorstelde"

In het blad gaat de zangeres, en tevens moeder van zoontje Fender, wat dieper in op de dramatische gebeurtenis in haar leven. "Ik was zo blij toen ik begin 2017 twee streepjes op mijn test zag", begint ze haar eerste schrijfsel. Ze staat dan ook te stuiteren van blijdschap en versiert het huis met ballonnen en slingers. Rox vertelt dat ze zelfs al een rompertje met de tekst 'hello daddy' had gekocht, om Erik mee te verrassen. "Eriks reactie was precies zoals ik me voorstelde: huilend, net als ik."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes doet opmerkelijke uitspraak over zwangerschap

Maar na een paar weken krijgt de dochter van wijlen volkszanger André Hazes last van enorme steken in haar buik. "Ik was alleen en een crew van Eigen huis & tuin stond voor de deur voor een tuin make-over. Huilend belde ik de buurvrouw: “Wil je ze wegsturen? Ik kan niet van de bank af komen", biecht de 26-jarige op, waarna ze zich haast naar het ziekenhuis. Eenmaal op de eerste hulp hoopt ze met heel haar hart dat het kindje oké is, maar dat mocht helaas niet zo zijn. "Onze wereld stortte in."

Wat volgde voor Roxeanne zijn dagenlange wee-krampen en eindeloze nachten vol pijn en verdriet. "Ik zie Erik nog met zijn handschoenen de wc doorzoeken. Op dat moment besefte ik: wat heb ik een fijne man." Volgens de levensliedzangeres is stress in haar turbulente leven een mogelijke oorzaak geweest voor het voortijdige verlies van het kindje, zo vertelde ze eerder in Glamour. 

De column van Roxeanne uit VIVA Mama 2 ligt nu in de winkels.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore