Entertainment

First Dates zorgt voor first huwelijk

26 februari 2019 22:19 Aangepast: 26 februari 2019 22:20
Beeld © BNNVARA

Het populaire datingprogramma First Dates heeft goed zijn werk gedaan. Deelnemers Noëlle en Kevin leerden elkaar een jaar geleden kennen dankzij het programma en de vonk is overduidelijk overgeslagen. Nadat ze eerder besloten samen te gaan wonen, zijn ze nu klaar voor de volgende stap.

"Het was heel spannend"

Tegenover BNNVARA laat het stel weten in het huwelijksbootje te gaan stappen. Kevin besloot na een heftige periode zijn Noëlle ten huwelijk te vragen. “Eind januari lag ik in het ziekenhuis. Na een uit de hand gelopen potje paintballen met collega’s stopte mijn hart ermee. Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze datingshow moeten alle liefhebbers van First Dates zien

'“Zo’n spannende periode brengt je dichter bij elkaar en ik besefte me dat ik niemand anders wilde”, vertelt Noëlle. De twee waren allebei voor de grap opgegeven door collega’s en vrienden. De date liep zo goed dat Kevin de volgende dag meteen appjes stuurde naar Noëlle, een week later volgde de tweede date. “Vanaf dat moment waren we onafscheidelijk.” 

RTL Boulevard/BNNVARA

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore