Entertainment

Jesse Klaver blij dat derde kindje ook een jongen wordt

26 februari 2019 14:45 Aangepast: 26 februari 2019 16:14
Beeld © Instagram @jesseklaver

In een interview in de nieuwe Viva vertelt politicus Jesse Klaver openhartig over zijn gezin. De GroenLinks-voorman en zijn vrouw Jolein verwachten binnenkort hun derde zoontje en daar is hij helemaal blij mee. "Jongen of meisje: dat maakt me geen bal uit."

"Jongen of meisje: dat maakt me geen bal uit"

"Vrienden van me zeggen: 'Een meisje is leuk, meisjes hangen veel meer aan hun vader, je kunt lekker shoppen met ze.' Maar ik wil gewoon met m'n zoons gaan shoppen", legt de aanstaande vader uit. "Jongen of meisje: dat maakt me geen bal uit." Dat het gezin dan uit vier mannen en één vrouw bestaat, vindt hij dus geen probleem. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Jesse Klaver

Het is nog maar de vraag of het derde kindje een grote invloed gaat hebben op zijn relatie met Jolein. In de Viva vertelt Jesse dat spanningen soms ook wel leuk zijn. "Als ik te veel aan het werk ben, kan Jolein echt heel boos worden", legt de politicus uit. "En dan word ik weer boos dat ze boos wordt. Soms ben ik boos op haar, omdat ik vind dat zij iets had moeten doen. Het gaat twee kanten op, dat is echt heerlijk."

Ook geeft Jesse wat relatieadvies aan de lezers. "Ik geloof dat je elkaar tevreden moet houden in een relatie, maar dat is mijn ervaring. Als daar een te grote onbalans in komt, heb je trammelant. Al kan trammelant ook heel leuk zijn trouwens: dan moet je het weer goedmaken en het kan er ook voor zorgen dat het dan weer beter gaat."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore