Entertainment

Frank en Rogier flikken het weer in Paleis voor een Prikkie

26 februari 2019 07:58 Aangepast: 26 februari 2019 08:13
Beeld © ANP

Dat een mooi interieur niet duur hoeft te zijn bewijzen tv-persoonlijkheden Frank en Rogier week na week in hun programma Paleis voor een Prikkie. Ook gisteravond wisten de heren weer een kleine flat om te toveren tot een waar paleisje.

In de aflevering van gisteravond verrassen interieurdesigners Frank en Rogier moeder Nicole. De sterke vrouw woont samen met haar zes kinderen in een klein flatje midden in de Bijlmer. Omdat elke cent naar de kinderen gaat, heeft de familie niet eens een tafel waar ze met zijn allen aan kunnen eten. Maar Nicole blijft positief, ondanks dat ze door ruimtegebrek al jaren op de bank slaapt. Tijd om daar verandering in te brengen!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier halen uit naar SBS-collega's

Het excentrieke duo staat te popelen om aan de slag te gaan met de woning. De twee willen dolgraag moeder Nicole helpen met een fris begin. “Het klinkt heel raar, want er zijn een heleboel mensen die we het gunnen", legt Rogier uit. "Maar hier moet gewoon wat aan gedaan worden, dit kan niet."

Met slechts 250 euro weten de mannen er weer een prachtig geheel van te maken. En ook nog eens in de lieveling stijl van Rogier: 'Versace chique'.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Paleis voor een Prikkie laat familie Zwart alle zorgen vergeten

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore