Entertainment

Groot verlies voor Gordon

25 februari 2019 15:51 Aangepast: 25 februari 2019 17:11
Beeld © ANP

Gordon deelt op Facebook het verdrietige bericht dat zijn zus Lydia is overleden. Zijn broer Martin vertelt aan het Algemeen Dagblad hoe het verlies erin slaat bij de familie.

"Alleen maar de leuke dingen herinner ik me met jou"

"Mijn zus Lydia, rust zacht", schrijft Gordon op Facebook. "Alleen maar de leuke dingen herinner ik me met jou en hield dan ook heel veel van je."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Broer Gordon doet boekje open over bekoelde familieband

Ook de broer van Gordon, Martin Heuckeroth, staat stil bij de dood van zijn zus. "Het blijft altijd zwaar als je een broer of zus verliest. We hebben veel gelachen,  maar ook gehuild. Het leven gaat niet altijd over rozen. Ik hou nog altijd van jou als mijn zus."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon is op zoek naar helpende handjes

Martin liet aan het AD weten dat het verlies zwaar valt. "Ik kan het nog steeds niet bevatten. Een paar dagen geleden stond we nog samen op de markt in Amsterdam. Toen leek er niks aan de hand", legt hij uit. Lydia werd drie dagen geleden onwel en werd opgenomen in het ziekenhuis. Ze raakte verlamd aan haar linkerkant en er kwam een vochtophoping in haar hersenen. Hoewel het vooruit leek te gaan, heeft het niet mogen baten. 

Lydia was al een tijdje niet zo lekker, vertelt Martin aan het AD. "Maar dat het deze kant op zou gaan, had niemand kunnen voorspellen. Wat een vreselijk drama." Ook broer Johnny's gezondheid heeft een tegenslag gehad, hij kreeg laatst een hartaanval, maar is "gelukkig herstellende."

Voor Martin en de rest van de familie is het een teken om wat gezonder te gaan leven. "Het gezin Heukeroth is tamelijk bourgondisch ingesteld", legt Martin uit. "Veel van ons houden van een borreltje en rokertje. We zijn echte levensgenieters."

De zus van Gordon kwam vorig jaar in het nieuws, nadat de zanger zijn nietsverhullende biografie uitbracht. In zijn boek beschreef hij hoe hij en zijn broers en zussen als kind zijn misbruikt. Volgens Lydia was hier niets van waar en stapte naar de rechter. Het boek werd hierna aangepast.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore