Entertainment

Regisseur: 'Er komt een vervolg op The Greatest Showman'

23 februari 2019 15:57 Aangepast: 23 februari 2019 16:15
Beeld © Chernin Entertainment

Na het enorme succes van het eerste deel bevestigt de regisseur dat een vervolg op The Greatest Showman eraan komt.

"Wanneer een film zo'n suces is, is het niet gek dat er om een vervolg wordt gevraagd"

De musicalfilm over het leven van circusmagnaat PT Barnum heeft de interesse gewekt van Hollywood. Regisseur Michael Gracey liet in een interview met The Sun weten dat de gesprekken over het vervolg al gaande zijn. "Wanneer een film zo'n suces heeft, is het niet gek dat er om een vervolg wordt gevraagd. Dus daar hebben we het nu over en we zijn al aan het werk aan de nieuwe." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bijzonder: Pink met dochter op Greatest Showman-album

De film met Hugh, Zac Efron en Zendaya haalde na de release in 2017 honderden miljoenen euro's op in de bioscoop. Daarnaast won de cast met het bijbehorende album een Grammy. Geen wonder dus dat ze makers en de acteurs terug willen keren voor een tweede film. 

De vraag naar meer van The Greatest Showman bestaat al een tijdje. Zo trad Hugh Jackman vorige week nog op als zijn personage bij de Brit Awards. Ook komt er een tour aan waarin alle bekende nummers uit de film worden gezongen door Hugh en een ondersteunde cast.

Daar zouden zelfs gastoptredens van Robbie Williams aan worden toegevoegd, als we Hugh mogen geloven. "Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar Robbie komt bij een show langs om met me te zingen", zei de acteur in een radio-interview. Genoeg om naar vooruit te kijken voor Greatest Showman-fans dus.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore