Entertainment

Bohemian Rhapsody dit jaar nummer 1-film van Sky Radio

23 februari 2019 10:33 Aangepast: 23 februari 2019 12:33
Beeld © ANP

Al jaren doet Bohemian Rhapsody van Queen het goed in aller-tijdenlijstjes en sinds dit jaar gooit de klassieker ook hoge ogen in de Moviehit Top 101 van Sky Radio. Het nummer, dat sinds dit jaar mee mocht doen vanwege de komst van de gelijknamige film, is door luisteraars van de zender meteen verkozen tot populairste filmhit van het moment.

Bohemian Rhapsody kreeg de meeste stemmen en wist zo Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper, een andere recente filmhit, uit A Star is Born, voor te blijven. De top drie wordt gecompleteerd door de nummer 1 van vorig jaar: Happy van Pharrell Williams uit de animatiefilm Despicable Me 2.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

2 miljoen bezoekers voor Bohemian Rhapsody

Sky Radio zendt de filmlijst zondag in zijn geheel uit. De radiozender wil daarmee de luisteraars alvast in de stemming brengen voor de 91e uitreiking van de Oscars, in de nacht van zondag op maandag.

Vier nummers die in het verleden de Oscar voor beste liedje wonnen, hebben een plekje in de lijst gekregen. Het gaat om Skyfall van Adele (plaats 8), Céline Dions My Heart Will Go On (14), Fame van Irene Cara (31) en Let It Go uit Frozen (55). Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper kan zondagnacht daarbij komen. Het nummer geldt als favoriet in deze categorie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`