Entertainment

Paleis voor een Prikkie laat familie Zwart alle zorgen vergeten

19 februari 2019 08:09 Aangepast: 19 februari 2019 08:26
Beeld © ANP

Ook deze week struinen Frank en Rogier weer alle kringloopwinkels van Nederland af op zoek naar de mooiste pareltjes. Dit keer voor de familie Zwart, die momenteel door een zware periode gaat.

Frank en Rogier reizen in de aflevering af naar het altijd mooie Alkmaar, waar ze kennismaken met de positieve familie Zwart. Ondanks de grote glimlach op hun gezicht, speelt er zich heel wat af in het leven van het jonge gezin. Net na de geboorte van hun jongste dochtertje komen Evelien en Erik er namelijk achter dat hun middelste zoontje van drie leukemie heeft. 

Maar niet alleen hebben de ouders zorg over hun mannetje, ook financieel zit het niet mee. Door de bezoekjes aan het ziekenhuis moest vader Erik een stap terug doen qua werk, en moeder Evelien draagt fulltime de zorg voor het dappere jongetje. Het is dan ook erg lastig de eindjes aan elkaar te knopen, en alleen de liefde voor elkaar houdt de boel draaiende.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier toveren een paleisje voor de 8-jarige Ferdy

Frank en Rogier vinden het daarom de hoogste tijd om de familie wat uit handen te nemen. Doordat hun leven de laatste periode zo op zijn kop heeft gestaan hebben Evelien en Erik geen energie gehad om iets in huis te doen. En met drie kleine kinderen is het een waar speelparadijs. Frank en Rogier willen daarom een beetje rust terugbrengen zodat het gezin zich weer heelmaal thuis gaat voelen. En ook de kinderen krijgen natuurlijk een eigen plekje. En dat voor slechts 250 euro!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier laten hun krachten zien in Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een Prikkie is elke maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6. De aflevering van gisteren terugkijken? Dat kan hier.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore