Entertainment

Chantal Bles durft weer te dromen

18 februari 2019 11:05 Aangepast: 18 februari 2019 11:48
Beeld © Instagram @chantalbles

Voor styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos scheen het zonnetje dit weekend extra fel. Na een tijd van onzekerheid denkt het jonge gezin weer na over de toekomst. "Nu durven we weer te dromen... Te dromen over een gezond lang leven voor ons meisje samen met haar familie en alle andere dierbaren!"

"We maken overal een feestje van, iedere dag weer"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geweldig nieuws op Wereld Kanker Dag voor dochtertje Chantal Bles

Vorig jaar werd bij het dochtertje van Chantal en Robert, Jada, een grote niertumor gevonden. Afgelopen juni is deze, samen met uitzaaiingen verwijderd in het Prinses Máxima Centrum. Een intens heftige periode voor het hele gezin. Daarom is het nu, bijna een half jaar later, zo bijzonder dat ze samen met hun meisje van het prachtige weer kunnen genieten.

"Voor ons is geen moment meer zomaar een moment... we maken overal een feestje van, iedere dag weer", schrijft de moeder dankbaar op Instagram. "We maken ons niet druk meer om veel te veel onbelangrijke dingen maar zien juist het mooie overal in en voelen ons gezegend voor iedere dag dat we het leven kunnen vieren!" En zo is het. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore