Entertainment

Anna Nooshin gooit al haar geheimen op tafel

15 februari 2019 14:30 Aangepast: 15 februari 2019 16:13
Beeld © YouTube-kanaal Anna Nooshin

Volgens Anna Nooshin zijn er ontzettend veel mensen die vinden dat ze de afgelopen tijd flink is veranderd. Daarom komt ze nu met een alles onthullende video, die antwoord geeft op de meest brandende vragen over haar persoonlijke leven.

“Voor ons voelde dat gewoon goed"

In de openhartige video adresseert de YouTube-ster een aantal intieme vragen, die ze eerder juist zorgvuldig probeerde te vermijden. Zo komt onder andere haar liefdesleven ter sprake, en dan met name wordt er gevraagd naar de breuk met haar vorige vriend: Danny. Volgers van de HNTM-presentatrice vallen er vooral over dat ze zo snel alweer een nieuwe liefde heeft. Maar ook Anna zelf had niet verwacht dat Cupido snel weer zijn pijlen op haar zo richten. Ze wilde juist eerst een paar jaar als single door het leven gaan. "Ik had dit ook niet gepland", vertelt ze eerlijk in de video.

En hoewel ze helemaal in de wolken is met haar nieuwe hartendief, is ze Danny nog altijd niet vergeten. Hij is dan ook een soort familie voor haar. "Als je dertien jaar met iemand bent, dan is dat wel anders als je één of twee jaar met iemand bent. Het is voor mij veel meer dan iemand met wie je in een relatie hebt gezeten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin geen fan van Bird Box en You

Toch beschuldigen sommige kijkers haar ervan dat ze al met Nassim was terwijl ze bij Danny was. Maar daar is volgens het talent niets van waar. "Er is nooit iets van sensatie gebeurd." Ze loopt dan ook open en bloot met haar hoofd in de wolken, vandaar dat ze ook besloot in een impulsieve bui om om twee uur 's nachts in New York samen een tattoo te laten zetten. Anna wilde dit eerst voor zichzelf houden, maar dat liep even anders. "Ik had natuurlijk best wel kunnen bedenken dat dat online zou komen en mensen het zouden oppakken." Toch heeft ze totaal geen spijt: “Voor ons voelde dat gewoon goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin is de nieuwe ambassadeur van Kunstbende

Ook vragen kijkers zich af waarom Anna de laatste tijd zo'n muur heeft opgehouden. Iets wat volgens de vlogster is begonnen toen haar stiefvader Ed overleed. "Ik vond het allemaal heel moeilijk om weer vrolijk door te vlogen (...) En kort erna is het natuurlijk met Danny uitgegaan. En die gebeurtenissen vond ik zó heftig, dat ik daarna even niet meer de wil en de drive kon vinden om persoonlijke content te maken op YouTube", vertelt ze eerlijk.

Maar ook geeft ze negatieve comments en de media de schuld. “Kleine dingen die ik in interviews zeg worden zo vaak uit context gehaald", biecht ze op. "Ik vond het lastig om daar mee te dealen (...) Het was een fase waar ik zelf doorheen moest en waarvan ik het heel moeilijk vond om het publiekelijk te doen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore