Entertainment

Patty Brard werd sauna uitgestuurd door 'sportschoolpolitie'

14 februari 2019 16:27 Aangepast: 14 februari 2019 16:27
Beeld © ANP

Patty Brard laat in haar column van weekblad Weekend weten de sauna uit te zijn gezet. De presentatrice had namelijk een badpak aan en dat is niet de gepaste sauna-etiquette.

"Waarom doe je zoveel moeite om mij te verplichten in mijn nakie te lopen?" 

Patty houdt er wel van om zichzelf eens in de zoveel tijd te verwennen. In haar Weekend-column vertelt ze dat ze samen met een vriendin ging sporten, om vervolgens naar de sauna te gaan. "Heerlijk. Daarna een ijskoude douche en het bubbelbad in", schrijft ze. Het viel een omstander op dat Patty mét badpak de sauna inging. "Twee minuten later komt de ’sportschoolpolitie’ met het schaamrood op de kaken ons uit het bad manen, want er was een klacht binnengekomen dat wij badkleding droegen en wij moesten toch echt bloot." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Patty Brard in gesprek met Talpa'

"Die vrouw had dus de moeite genomen om uit het bad te stappen en twee etages naar beneden te lopen, om iemand naar boven te sturen om mij uit het bad te halen in mijn tijgerbadpakje van H&M", legt Patty geïrriteerd uit. De presentatrice vraagt zich vooral af waar iemand zich zo druk om kan maken. "Ik heb de sauna-etiquette er eens op nageslagen", maar ze was het niet met de regeltjes eens, omdat bacteriën alsnog overal kunnen komen. "Maar bovenal: waarom doe je zoveel moeite om mij te verplichten in mijn nakie te lopen?" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Patty Brard in gesprek met Talpa'

Patty heeft geen geluk met sauna's. Ze vertelt ook een verhaal van een paar jaar geleden, waarbij ze wel naakt een bad inging. "Al gauw schoof er een man naast ons aan en na een minuut stilte sprak hij  zonder enige gêne de legendarische woorden: ’Hier heb ik nou mijn leven al van gedroomd, naakt naast Patty Brard liggen!’", vertelt ze. Voortaan belooft Patty enkel thuis nog het bubbelbad en de sauna in te gaan. "Naakt! Omdat daar niemand kan staren of klagen." 

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore