Entertainment

'Huwelijk Wayne en Coleen Rooney wankelt'

13 februari 2019 05:11 Aangepast: 13 februari 2019 07:14
Beeld © ANP

Het is niet de eerste keer dat het huwelijk van Wayne en Coleen Rooney scheurtjes vertoont. De voormalig Engels international heeft het volgens The Mirror weer eens te bont gemaakt vanwege zijn overmatig drankgebruik. Iets wat vrouwlief Coleen in het verkeerde keelgat zou schieten, waardoor ze wederom dreigt met een scheiding.

"Ze is klaar met zijn drankgedrag"

Het stel, dat 10 jaar getrouwd is, woont momenteel in Washington D.C., waar Wayne speelt voor D.C. United. Afgelopen weekend, tijdens de Super Bowl, zou Wayne het in een bar in Florida iets te gezellig hebben gehad met een bardame, met wie hij tot half 3 's nachts uitging. Wat Coleen nog het meest irriteerde was dat de voetballer totaal niet inzag waarom dit niet zo chique was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Taakstraf en rijverbod voor dronken Wayne Rooney

Vrienden van het koppel melden: "Ze is klaar met zijn drankgedrag, als hij er niet mee stopt dan verlaat ze hem en neemt ze de kinderen mee. Hij moet nu echt eens professionele hulp gaan zoeken."

Onlangs werd Rooney in Amerika aangehouden op het vliegveld, omdat hij onder invloed van drank en slaapmiddelen zou zijn. De voetballer misdroeg zich door middel van overmatig vloeken, wat uiteindelijk leidde tot een arrestatie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rod Stewart neemt het op voor Wayne Rooney

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore