Entertainment

BBC komt met nog meer Planet Earth-series

11 februari 2019 16:59 Aangepast: 11 februari 2019 16:59
Beeld © ANP

De BBC gaat het ultieme David Attenborough-pakket weer uitzenden en gaan de komende jaren nieuwe seizoenen van Planet Earth uitbrengen.

Planet Earth III komt er eindelijk aan, vier jaar na de release van het afgelopen seizoen. Daarnaast zullen we One Planet: Seven Worlds krijgen, waarin we de natuur op de zeven verschillende continenten zien. Ook Perfect Planet (waarin de diversiteit van het leven centraal staat), Frozen Planet 2 (over de arctische gebieden) en Green Planet (over planten) zullen de komende jaren op tv verschijnen. In totaal zijn er dus vijf nieuwe series die eraan zitten te komen. Naar schatting zal de documentairereeks ergens tussen 2020 en 2022 uitgebracht worden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bobby Brown eist 1,7 miljoen euro van de BBC na Whitney-docu

In Planet Earth volg je de meest uiteenlopende dieren. Dit wordt dan weer aan elkaar gepraat door niemand minder dan David Attenborough, die bekend staat om zijn zwoele stem. Hij deed dit in 2006 voor het eerst voor de documentairereeks, die uiteindelijk ook te zien was in de bioscoop onder de simpelere titel Earth. Een dikke tien jaar later kwam pas het tweede deel uit.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`