Entertainment

Kijkers Wie is de Mol? getrakteerd op striptease van Jamie

10 februari 2019 13:54 Aangepast: 10 februari 2019 14:13
Beeld © Instagram @jamietrenite

De aflevering van gisteravond zorgde weer voor flink wat ophef. Maar naast een hoop opvallende mollenstreken en een verrassend einde viel ook nog iets anders op... Pas op: spoilers!

"Tijdens het fouilleren was ’t in elk geval niet geheim gebleven als ik er wel eentje had"

Na afloop van de eerste opdracht 'Steentje bijdragen' in de steenfabriek vertelt presentator Rik doodleuk aan de groep dat er drie extra jokers te verdienen waren. En dat komt hard aan bij de groep, die net 250 euro verloren is. De kandidaten zijn compleet verbaasd en hebben niets van de jokers meegekregen. Met uitzondering van eentje dan: Rick Paul. Hem is het wél gelukt een joker te bemachtigen.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Olcay wilde stoppen tijdens opnames Wie is de Mol?

Toch vertrouwt de groep het niet helemaal. Daarom eisen ze van elkaar dat ze met de billen bloot gaan. Jamie neemt de opdracht wel heel letterlijk en gaat een stapje verder om zijn onschuld te bewijzen.  “Tijdens het fouilleren was ’t in elk geval niet geheim gebleven als ik er wel eentje had", vertelt hij in de camera. Hij trekt namelijk gewoon zijn broek uit! Tot groot genoeg van de vrouwelijke kijkers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

WIDM opent deuren voor Jamie Trenité

Het moment suprême gemist? Kijk dan hier de aflevering van gisteravond terug. Pstt: je vindt de onderbroek van Jamie op minuut 22. Graag gedaan!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore