Entertainment

Dennis verrast met bijzondere versie van Anouk's Modern World

08 februari 2019 21:49 Aangepast: 08 februari 2019 22:23
Beeld © The voice of Holland

Dennis van Aarssen maakt het zich tijdens de tweede liveshow van The voice of Holland extra moeilijk door een nummer van medecoach Anouk te zingen. Maar wie niet waagt, wie niet wint. En Dennis is zeker een winnaar. Hij blaast de jury - én Anouk - om met zijn interpretatie van het nummer Modern World.

“Dat vind ik super spannend en tof"

Afgelopen week kreeg Dennis van Anouk te horen dat hij haar moest verrassen. En zo gezegd, zo gedaan. “Anouk heeft natuurlijk de grootste mond gehad over jou en je repertoire", stelt Waylon. "Dus het leek me wel heel leuk om daar eens een liedje van te doen.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Is The voice-Dennis het verloren broertje van D66's Rob Jetten?

En verrassen doet hij zeker! Dennis weet met zijn eigen versie iedereen omver te blazen. Zelfs Anouk is verliefd geworden op zijn versie van haar track. Ze kan dan ook niets anders dan hem overladen met complimenten. “Jeetje om te beginnen, wat een verademing om weer eens een keertje een goed liedje te horen”, begint ze aan haar jury-commentaar, waarna de zaal in lachen uitbarst. “Complimenten voor je coach en zijn uitmuntende smaak. Echt fantastisch.”

Verder kan ze het wel waarderen dat hij out of the box gedacht heeft. Hij wordt dan ook beloond met een prachtige 8.5 van Anouk. “Dat vind ik super spannend en tof. (…) Ik zie ook echt dat je meer probeert te spelen met de tekst van het nummer”, spreekt ze enthousiast.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Zangeres Maan verrast met gouden plaat

Ook Ali B, Lil' Kleine en Waylon zijn razend enthousiast over zijn optreden, wat hem gemiddeld een 9.13 van de jury oplevert. Ook van de mensen thuis krijgt hij een welverdiende 9.03 en dat zorgt ervoor dat Dennis ook volgende week weer van de partij is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore