Entertainment

Schoonmaakster claimt dat Michael Jackson pedofiel was

08 februari 2019 14:34 Aangepast: 08 februari 2019 17:14
Beeld © Getty Images

Een ex-schoonmaakster van Michael Jackson komt na meer dan 25 jaar met beweringen over Michael Jackson's vermeende seksuele misbruik van minderjarige jongens. Zo zou de zanger naakt in de jacuzzi zijn gegaan met een tal van jongens en sekstapes hebben gemaakt met hen.

"Ik denk dat iedereen die met hem in contact is gekomen is vernietigd en dat ze hebben geleden. Er was iets niet goed met hem. Hij was een pedofiel." 

Het gaat om Adrian McManus en ze vertelt, 26 jaar nadat ze voor het eerst begon met werken op de Neverland Ranchm, haar verhaal aan de Daily Mail. Eén van haar beweringen is dat Michael vaak minderjarige jongens over de vloer had en met hen in zijn privé-jacuzzi ging. "Michael's onderbroek dreef in het water en het ondergoed van het kleine jongetje dreef in het water, samen. Als ze niet in het water dreven, dan lagen ze op de vloer", beweert de oud-werknemer van The King of Pop.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Michael Jackson-docu Leaving Neverland op Nederlandse tv te zien

De schoonmaakster heeft in drie jaar tijd veel meegemaakt op de ranch. "Er was een hele hoop vaseline rondom Neverland. Veel in Michael's slaapkamer." Bovendien zou Michael alles hebben vastgelegd in huis. Dat zou kunnen betekenen dat ook het misbruik zou zijn opgenomen. "Ik denk dat er tapes waren van Michael met jongens die ongepaste dingen doen, waarschijnlijk sekstapes." Michael's bodyguards zouden haar hebben gewaarschuwd niets te zeggen over haar bevindingen. "Ze zouden een huurmoordenaar inhuren om me te vermoorden, dat ze iemand mijn nek zouden laten doorsnijden en m'n lichaam nooit zou worden teruggevonden. Je doet dan wat je gevraagd wordt." 

Adrian heeft in 2005 ook al deze getuigenis afgelegd in de zaak tegen Michael Jackson. Het mocht niet baten, uiteindelijk werd de zanger vrijgesproken van alle veertien aanklachten tegen hem. "Ik wou dat meer mensen hierover hadden gesproken, dan was hij misschien nog in leven en in de gevangenis," verklaart de schoonmaakster. Bijna 30 jaar na wat ze beweert te hebben meegemaakt, ervaart Adrian nog altijd angst over het onderwerp. "Ik denk dat iedereen die met hem in contact is gekomen, is vernietigd en dat ze hebben geleden. Er was iets niet goed met hem. Hij was een pedofiel." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore