Entertainment

'Wapenstilstand' Reynolds en Jackman toch weer ingetrokken

07 februari 2019 10:35 Aangepast: 07 februari 2019 11:12
Beeld © ANP

De groots aangekondigde 'wapenstilstand' tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman heeft niet lang standgehouden. De wapenstilstand werd gesloten na een lange periode van online pesterijen over en weer. Als vredesoffer zouden de twee acteurs reclame maken voor elkaars bedrijf.

"Sorry man, ik dacht dat die wapenstilstand niet echt was"

In een video die woensdagavond op social media verscheen zitten de twee nog gebroederlijk naast elkaar en bekijken ze hun zelfgemaakte reclamespotjes voor elkaars bedrijfjes, maar dan blijkt al snel dat de vrede toch niet helemaal getekend was. Ryan' filmpje wordt als eerste getoond. De Deadpool-acteur had een schitterend spotje gemaakt voor Jackman's bedrijf Laughing Man Coffee, waarin hij met fraaie beelden en mooie woorden serieus reclame maakt voor het bedrijf van zijn maatje. Hugh is sprakeloos en zichtbaar onder de indruk van het filmpje van zijn collega.

View this post on Instagram

F for effort.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds maakt lastercampagne tegen Hugh Jackman

Als Ryan vervolgens het filmpje voor zijn Aviation Gin wil zien, sputtert Hugh tegen. "Het is nog niet helemaal af, ik moet nog wat kleurcorrecties toepassen enzo", meent de Australiër. Ryan wil daar niks van weten en start het clipje in. "Ryan Reynolds is een compleet, volslagen ****", zegt de Wolverine-acteur resoluut op camera. "Zijn gin is overigens wel lekker, die moet ik nog eens proberen", zegt hij voordat hij de fles op tafel opent en vervolgens leeggiet.

Hugh had de boodschap overduidelijk niet helemaal begrepen. "Sorry man, ik dacht dat die wapenstilstand niet echt was", verontschuldigt hij zich aan een verbijsterde Ryan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore