Entertainment

Tirza-acteur Nasrdin Dchar gaat bruidspaar trouwen

07 februari 2019 08:47 Aangepast: 07 februari 2019 09:26
Beeld © ANP

Nasrdin Dchar gaat op zondag 2 juni twee mensen in de echt verbinden in theater De Kleine Komedie in Amsterdam. De acteur doet dit aan het einde van de middag, tussen de matinee en de avondvoorstelling van zijn nieuwe voorstelling JA!, over trouwen.Dat heeft theaterbureau De Mannen donderdag bekendgemaakt.

De zoektocht naar het koppel waar Nasrdin Dchar de trouwceremonie voor gaat leiden, gaat donderdag van start. Via Boomerang worden die dag honderdduizend kaarten verspreid met de oproep aan geliefden om zich te melden voor de actie. Dit kan via de website www.nasrdintrouwt.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Acteur Nasrdin Dchar bedolven onder kritiek na foto bij kerstboom

De voorstelling JA! gaat op Valentijnsdag in première in de Stadsschouwburg Amsterdam. Het is een heel persoonlijke solovoorstelling, net als zijn twee vorige monologen Oumi (over zijn moeder) en Dad (over zijn vader en het vaderschap).

In het stuk reflecteert de acteur op zijn relatie met zijn vrouw. Tussen de avond dat zij elkaar ontmoeten en dat ze trouwen, zat vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? JA! is de komende maanden door heel Nederland te zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore