Entertainment

Hét afvalgeheim van Trijntje, Edsilia en Angela

06 februari 2019 10:11 Aangepast: 07 februari 2019 12:21
Beeld © Instagram @trijntjeoosterhuis

Wat hebben Edsilia Rombley, Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis met elkaar gemeen? Alle drie de BN'ers vielen af met behulp van Alizonne Therapie, hét afslankmiddel van de sterren.

"Het is heerlijk om in zo’n energie te zitten"

Alizonne Therapie is niet zomaar een dieet, de methode helpt namelijk de lichaamscontouren te verbeteren en zorgt voor stabilisatie van het streefgewicht. Hoe? Door drie technieken, zo staat er op de site uitgelegd. Zo bestaat het concept uit een behandeling met ultrasonore trillingen om onderhuids vetweefsel aan te pakken, bindweefselmassages om de doorbloeding van de huid en de afvoer van vloeistof en vetten te stimuleren én een dieet onder begeleiding van een arts. De bedenker van deze wonder-methode is drs. Claudia van der Lugt. De insteek is 'snel en verantwoord afvallen', en dat klinkt de sterren natuurlijk als muziek in de oren.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Melisa Schaufeli wil 15 kilo afvallen in 3 maanden

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is al groot fan van deze Alizonne Therapie. De zangeres is al zo'n 25 kilo kwijt, en dat is goed te zien. Ze heeft dan ook een bijzondere reden om haar streefgewicht te bereiken; ze wil namelijk weer in haar iconische rode jurk passen die ze aanhad tijdens haar optreden van de opening van de Arena in 1996. 

Naast niet teveel te eten, is onze Trijn ook hard aan het sporten. De zangeres heeft drie kinderen gebaard, waardoor er volgens haarzelf wel weer wat werk aan de winkel is. Zo vertelt ze aan Story: "Ik heb heerlijke kinderen op de wereld mogen zetten en dat trekt toch een wissel op je lichaam en dus moet je er af en toe in je leven keihard tegenaan. (...) Het is ook een mentale kracht. Ik voel me nu sterk en ik heb er zin in. Het is heerlijk om in zo’n energie te zitten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trijntje Oosterhuis vraagt hulp aan Wendy van Dijk

Angela Groothuizen

Ook Angela Groothuizen zweert bij de techniek. Het jurylid van Holland's Got Talent is inmiddels al meer dan een jaar fan van de methode en het resultaat mag er dan ook zijn! Zo viel ze kilo's af met de hulp van Claudia van der Lugt, tot grote verwondering van haar Instagram-volgers. Het dieet doet wonderen voor Angela. "Stabiel blijven was voor mij even het belangrijkste, maar nu wil ik écht weer een aantal kilo’s afvallen. Ik val langzaam af, soms maar twee ons per week. Maar dat vind ik niet erg, want ik wil geen loshangend vel”, meldde ze eerder op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Gaan Chantal Janzen en Angela Groothuizen doorbreken in Amerika?

Edsilia Rombley

Ook Trijn haar schoonzus kan niet meer zonder Alizonne Therapie. Met een beetje hulp heeft ze weer een prachtig figuurtje, die haar doet denken aan de tijd voordat ze kinderen had. “Dat wilde ik alleen maar”, liet ze afgelopen week weten aan RTL Boulevard. Toch was ze met een paar kilo meer ook zeer tevreden. “Het was puur dat ik dacht: ik wil even fit zijn en goed in mijn vel zitten.” Al was het ook flink bikkelen, want zo moest ze een paar van haar favoriete gerechten vaarwel zeggen “Dat is voor mij echt een hel."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edsilia Rombley duikt het theater in

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`