Entertainment

Rosanna reageert op haar ‘gelekte screenshots’

05 februari 2019 14:04 Aangepast: 05 februari 2019 14:53
Beeld © Instagram: @rosannavoorwald

Het lijkt online een trend te worden: het verspreiden van elkaars privéberichten. Nadat Rosanna eerder screenshots van intieme gesprekken van Niels op haar Instagram plaatste, lijkt ze nu zelf aan de beurt...

"Ik heb nog meer bewijs"

Michella Kox plaatste screenshots waaruit zou blijken dat ook Rosanna niet vies is van intieme gesprekken met iemand anders. Rosanna haalt dit verhaal op haar eigen Instagram keihard onderuit. In de filmpjes vertelt de blondine dat de screenshots nep zijn. “Ik moest echt lachen gisteravond. Michelle Kox kwam met het bericht dat ik vreemdga, maar ik heb naar het profiel gekeken en het is zo nep.” Ook over het taalgebruik in de berichten is Rosanna duidelijk: “Ik kan ook helemaal niet typen. Ik weet niet wie mij probeert na te doen, i don’t care dus doe je ding.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Intieme gesprekken Alex Maas gelekt: 'Afspreken kan, foto's niet'

“Fake het maar. Het ziet er echt super nep uit.” Over de gelekte screenshots van Alex zegt ze: “Dat van Alex is gewoon niet gefaket. Ik heb nog meer bewijs.” 

In de gesprekken, die hieronder te zien zijn, valt te lezen hoe Rosanna zou proberen om af te spreken met een onbekend persoon: “We kunnen beter een hotel pakken of bij jou afspreken, dan zeg ik dat ik een afspraak heb voor mijn nieuwe skincare lijn, dan kan ik wel even een paar uurtjes weg.” aldus Rosanna.

De ex-verleidster vervolgt met: “Vertrouw het niet zo meer mensen vinden mijn leven interessant als iemand jou hier ziet komen en het komt bij Niels heb ik een probleem, hij is al zo onzeker.” Het gesprek eindigt met “Kan niet wachten, wanneer spreken we af."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Niels en Rosanna willen een liefdesbaby

Rosanna gaat in de filmpjes vervolgens verder met het naar beneden halen van Michella en daagt haar zelfs uit om samen in de boksring te stappen. "Ik wil best wel met je vechten, Maarja dat geef je waarschijnlijk toch weer op."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore