Entertainment

Robert ten Brink keert terug met Miljonairs

05 februari 2019 19:15 Aangepast: 05 februari 2019 19:51
Beeld © Roel Nederveen

RTL brengt een vertrouwd programma terug op tv, namelijk de 'spannendste quiz' gegoten in een nieuwe naam: Bankgiro Miljonairs. Het programma was ruim tien jaar op de Nederlandse televisie, en altijd met de vaste presentator Robert ten Brink. Hij zal weer plaatsnemen op de voor hem vertrouwde stoel om de kandidaat naar het miljoen te begeleiden.

"Een droom die uitkomt"

Robert zelf kijkt ernaar uit om het programma weer te mogen presenteren: “De terugkomst van ‘BankGiro Miljonairs’ is voor mij een droom die uitkomt. Ik verheug mij erop om de spannendste quiz ter wereld terug op de buis te brengen.”

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Robert ten Brink denkt niet aan kijkcijfers

Het programma behoudt dezelfde opzet als voorheen: per aflevering neemt één kandidaat plaats op de bekende stoel tegenover Robert ten Brink. Om de hoofdprijs van 1 miljoen euro in de wacht te slepen moet de deelnemer vijftien vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Om mee te kunnen doen met de spannende quiz moet je wel lid te zijn van de BankGiro Loterij. BankGiro Miljonairs is vanaf 25 mei elke zaterdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Robert ten Brink deed vroeger maar wat

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore