Entertainment

Lil' Kleine ziet in verloofde Jaimie de liefde van zijn leven

05 februari 2019 09:33 Aangepast: 05 februari 2019 15:33
Beeld © Instagram @jaimievaes

Lil' Kleine heeft het tijdschrift Glamour onder handen genomen als de eerste gasthoofdredacteur ooit. De rapper heeft het blad zijn persoonlijke invulling gegeven en natuurlijk spelen zijn vrouw en aanstaande baby een grote rol.

"Zij is mijn gabber, mijn beste vriend, wij denken echt precies hetzelfde"

Lil' Kleine, oftewel Jorik Scholten, geeft in het tijdschrift een intiem kijkje in zijn leven. In een openhartig interview loopt hij vooral leeg over de liefde van zijn leven Jaimie Vaes. “Zij is mijn gabber, mijn beste vriend, wij denken echt precies hetzelfde."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes volgt Lil' Kleine overal naartoe

De twee verwachten dit jaar samen hun eerste kindje en ze hebben trouwplannen. Jorik en Jaimie ontmoetten elkaar toen hij nog maar vijftien was en zij al twintig. Voor Kleine was het liefde op het eerste gezicht. "Met haar ga ik trouwen. Iedereen lachen natuurlijk, en zij zelf ook, want ik was nog maar vijftien en zij al twintig. Maar goed, we werden wel vrienden, tot ik haar twee jaar geleden een appje stuurde met de tekst: Geef me één keer de kans om jou mijn vrouw te maken. Zo gezegd, zo gedaan."

Waarom de twee zo goed bij elkaar passen, weet de rapper ook goed uit te leggen. "Ze kan mij heel veel leren, qua normen en waarden, hoe je met mensen om moet gaan. Zij is echt een gevoelsmens, vindt liefde heel belangrijk." De rapper lijkt zeker te weten dat dit de liefde van zijn leven is. "En daarnaast vind ik haar het lekkerste wijf ooit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil Kleine heeft korte lijntjes met de onderwereld

Ook werd zijn toekomstige kledinglijn besproken. "Dat wordt heel dik," vertelt de rapper. "Mijn vriendin Jaimie heeft alle ontwerpen gedaan, allemaal dingen die ik zelf ook zou willen dragen." Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor Lil' Kleine, met een baby, huwelijk, kledinglijn en wie weet, nieuwe muziek onderweg. 

`