Entertainment

Kimberley Klaver zwanger van eerste kindje

05 februari 2019 19:15 Aangepast: 05 februari 2019 19:15
Beeld © ANP

Actrice en presentatrice Kimberley Klaver is dolgelukkig met haar zwangerschap. De blondine verwacht haar eerste spruit samen met grote liefde Michel van den Bergh.

"Binnen twee dagen was ik al zwanger"

Kimberley heeft nu ongeveer een half jaar een relatie met Michel, die al drie kinderen heeft uit een vorige relatie. De actrice laat aan RTL Boulevard weten dat ze in augustus haar kindje verwacht. Het wordt dus een zomerbaby, waarover Kimberley zegt "niet te kunnen wachten om naar het strand te worden gerold deze zomer." Wat het wordt, wil ze nog voor zich houden. "Dat houd ik liever geheim", aldus de blondine. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe liefde voor Kimberley Klaver

Het is het eerste kindje van de presentatrice en het eigenlijk niet echt gepland. Gelukkig is het stel dolverliefd en was er al langer een wens om samen een gezin te stichten, dus de zwangerschap komt niet uit het niets. Bovendien heeft Michel al drie kinderen waar Kimberley dol op is. "We wilden dit samen, maar misschien later, in 2020. Omdat we wel het plan hadden, ben ik toch wel al gestopt met anticonceptie. Binnen twee dagen was ik al zwanger. Heel bijzonder!" 

Over hoe het is gelopen, zegt de presentatrice dat het "meant to be" was. Hoewel het even schrikken was, zijn ze heel blij met de zwangerschap. Kimberley's vriendin, Lauren Verster, heeft ongeveer hetzelfde meegemaakt en helpt haar er goed doorheen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Radiopartner prijst lef Kimberley Klaver

Het gelukkige stel woont al een hele tijd samen en ze kijken ernaar uit om samen een nieuw huis te kopen. "Het is nu te klein en al helemaal als er een baby bijkomt. Bovendien hebben we ook een hond. Het volgende huis hoeft trouwens niet heel groot te zijn." Van een eventuele bruiloft is nog geen sprake, maar het is wel iets om over na te denken voor de toekomst. "Eerst dit, ik wil namelijk niet trouwen tijdens de zwangerschap. Maar ik geloof nog steeds in de liefde, dus het is niet ondenkbaar dat dit gaat gebeuren." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore