Entertainment

Dj Wef sluit liefdeshereniging met Ronnie Flex niet uit

02 februari 2019 16:02 Aangepast: 02 februari 2019 16:57
DJ Wef Beeld © Instagram @djwef

Dj Wef heeft in Club Hub een boekje opengedaan over haar verstandhouding met Ronnie Flex! Zo vertelt ze al ruim 10 jaar boezemvrienden te zijn met Ronnie en sluit ze niet uit dat ze ooit weer bij elkaar zullen komen...

"Ik kan niet in de toekomst kijken"

In Club Hub legt Dj Wef uit hoe de naam van haar pasgeboren dochtertje Nori Dua tot stand is gekomen. "Ronnie heeft de naam verzonnen. We hadden namelijk afgesproken dat als het een meisje zou worden, dat hij dan de naam mocht verzinnen. En als het een jongen zou worden, dan mocht ik de naam verzinnen. Maar ik heb haar tweede naam verzonnen hoor, Ronnie haar eerste naam."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Dochter Katja ziet relatie moeder met Ronnie Flex wel zitten

Hoewel de kersverse ouders maar wat trots zijn op hun kleine spruit, zijn ze wel erg terughoudend in het delen van babykiekjes op social media. 

En daar is een goede reden voor, zo legt Dj Wef uit in Club Hub. "Ronnie laat af en toe wel een stukje van haar gezicht zien, maar dan krijgt hij een hoop negatieve reacties. Dat doet hem veel. Mij ook natuurlijk. Dus we houden het nog even zo om niet te veel van haar gezichtje te laten zien tot ze een jaartje of 1 is."

Dj Wef legt uit dat ze sinds het uitlekken van het babynieuws steeds meer herkend wordt op straat. "Als ze het aardig bedoelen, dan vind ik het leuk. Maar soms kijken ze me aan van: oh, daar loopt de babymama van Ronnie, kijk haar lopen dan. Ik vind het echt erg dat ze een beeld van me hebben dat ik een onenighstand ben die meteen zwanger van hem was."

De twee zijn namelijk al ruim 10 jaar bevriend met elkaar, zo legt ze uit in Club Hub. 

Toch is er van een relatie nooit sprake geweest. "Als ik heel eerlijk ben, kan je het geen relatie noemen. We waren wel serieus met elkaar, maar een relatie? Nee. Onze gevoelens waren real, maar wel moeilijk."

De zwangerschap kwam dan ook als een grote verrassing. "Dat was niet gepland, het gebeurde gewoon. Maar ik zei vanaf het begin: dit is het, wat gaan we doen? Hij zei meteen: we gaan het doen. Hij is er de hele zwangerschap voor me geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Is het over en uit tussen Famke Louise en Ronnie Flex?

Toen het heugelijke babynieuws naar buiten kwam, werd het muzikale duo echter bedolven onder de negatieve reacties. "We wilden het eerst niet naar buiten brengen, maar mensen zagen dat ik steeds boller werd. En toen kwam het vanzelf naar buiten. Maar we hadden niet er niet over nagedacht dat mensen er zo negatief op zouden reageren. Nu begrijpen ze het wel, maar in het begin hadden ze zoiets van: huh, maar jullie zijn helemaal niet samen? Ik vond het jammer dat mensen niet blij voor ons waren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Ronnie Flex voelt zich gezegend met dochter Nori

Met de komst van hun dochtertje zijn Dj Wef en Ronnie Flex closer dan ooit tevoren. Menig fan vraagt zich dan ook af of de twee ooit weer bij elkaar zullen komen. "Ik weet het niet. Ik kan niet in de toekomst kijken. Het blijft de vader van mijn kind. We hebben een hele hechte band, maar ik weet het niet..."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore