Entertainment

Ryan Reynolds en Hugh Jackman begraven de strijdbijl

01 februari 2019 08:03 Aangepast: 01 februari 2019 08:34
Beeld © Getty Images

Er lijkt eindelijk een einde te zijn gekomen aan de jarenlange online strijd tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Dat blijkt uit een Instagram-foto die Ryan Reynolds donderdag plaatste.

"Officiële wapenstilstand met Hugh Jackman"

"Officiële wapenstilstand met Hugh Jackman", schrijft de Deadpool-acteur bij de foto waarop de twee elkaar lachend de hand schudden. "Als blijk van goede wil ga ik een hele mooie advertentie maken voor zijn bedrijf Laughing Man Coffee, kan niet wachten!"

Hugh Jackman postte op zijn beurt dezelfde foto en schreef in het bijschrift dat hij reclame gaat maken voor Reynolds' bedrijf Aviation Gin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilarisch: Ryan Reynolds in de maling genomen

Of de heren de wapenstilstand ook echt gaan volhouden valt te bezien. De Deadpool-acteur plaatste dezelfde foto namelijk enigszins bewerkt later op zijn Story. Hierop was een granaat tussen hun handen gephotoshopt, had Ryan de pin tussen zijn tanden en was Hugh met zijn beroemde Wolverine-klauwen achter de rug van zijn vriend te zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hugh Jackman komt naar Amsterdam

De twee superheldenacteurs pestten elkaar jarenlang op social media over en weer. Zo maakte de man van Blake Lively een paar keer de komaf van zijn Australische vriend belachelijk en nam Hugh zijn maatje afgelopen maand, met hulp van collega Jake Gyllenhaal, in de maling door Reynolds bij een chic etentje als enige in een foute kersttrui te laten opdraven.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore