Entertainment

Amsterdam Open Air in recordtempo uitverkocht

30 januari 2019 12:13 Aangepast: 30 januari 2019 13:04
Beeld © ANP

Nooit eerder waren kaarten voor het festival Amsterdam Open Air zo snel uitverkocht als dit jaar. Binnen twee uur waren alle weekend- en zaterdagtickets weg in de voorverkoop.

Anderhalve dag later waren ook de zondagstickets gevlogen. Er is alleen nog een aantal plekken beschikbaar op de camping, maakte de organisatie woensdag bekend.

Amsterdam Open Air presenteert in samenwerking met Amsterdamse nachtclubs op 1 en 2 juni een uitgebreid club-programma in de nachten van het festivalweekend. Hiervoor is de ticketverkoop nog niet van start gegaan. In maart wordt bekend welke clubs meedoen met ‘AOA By Night’ en wordt ook de line-up onthuld. Op dat moment gaat ook de verkoop hiervoor van start.

Amsterdam Open Air biedt traditiegetrouw ruimte aan tech house, deep house, techno, eclectic, UK, hiphop, disco en verschillende Afrikaanse en Arabische muzikale stijlen. In totaal komen zo’n 150 artiesten naar het Gaasperpark in Amsterdam. Onder meer Broederliefde, Netsky, Bizzey, Josylvio, Joris Voorn, Kriss Kross Amsterdam en Colin Benders staan dit jaar op het tweedaagse festival.

RTL Boulevard/ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore