Entertainment

Dit zijn ze: De hete verleidsters van Temptation Island 2019

28 januari 2019 13:59 Aangepast: 28 januari 2019 14:29
Beeld © RTL

Eindelijk komt het nieuwe seizoen van Temptation Island in zicht. En dus is het nu tijd om de acht vrouwen voor te stellen die het hoofd van de bezette mannen op hol gaan brengen. Bring it on!

Lizzy 

De 21-jarige Lizzy uit Ertvelde brengt de meeste tijd van het jaar door in Saint Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar prachtige krullen weet ze alle mannen om haar vinger te winden. De roodharige ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen.

Tisha 

De 23-jarige Tisha uit Bilzen is als model, zangeres en danseres wat je noemt een verleidelijke duizendpoot. Ze is nog niet zo lang terug uit de Verenigde Staten waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor de Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

Kimberly 

De 21-jarige Kimberly uit Duffel was van plan om zich eerst als koppel op te geven, maar haar relatie ging uit. Nu gaat ze het avontuur aan als verleidster. Kimberly is een echte teamplayer en wil vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen in een val te laten lopen. 

Emma

De 21-jarige Emma uit Brugge heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de kleine uurtjes. 

Naomi 

De 19-jarige Naomi uit Nijmegen werkt in een callcenter en is danseres. De krullebol is bloedeerlijk, kletst graag en op de dansvloer is zij helemaal in haar element. 

Armanda 

De 22-jarige Armanda uit Zwolle wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil, maar ze weet wat ze wil.

 

Ayleen 

Ayleen uit Oldenzaal is met haar achttien jaar de jongste van het stel, maar dat weerhoudt haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moet uitspelen.

Demi 

De 23-jarige Demi is in het dagelijks leven barvrouw. De Tilburgse kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. Temptation Island is voor haar de ultieme uitdaging.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore