Entertainment

Johnny de Mol en André Hazes weer samen op het podium

24 januari 2019 23:28 Aangepast: 25 januari 2019 07:23
Beeld © ANP

Johnny de Mol is dit jaar opnieuw gastzanger bij Holland Zingt Hazes. Op 15, 16, 22 en 23 maart is De Mol is gastartiest bij het liedjesfestijn in de Amsterdamse Ziggo Dome. Naast De Mol treden André Hazes, Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Jamai, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Peter Beense en Xander de Buisonjé op.

"André Hazes is voor mij een legende"

Voor Johnny is het niet de eerste keer dat hij met zijn vrienden dit grote Hazespodium betreedt. Ook tijdens de jubileumeditie in 2017 heeft hij bij Holland Zingt Hazes verschillende nummers van de volkszanger ten gehore gebracht.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Patty Brard onthult het bed te hebben gedeeld met Johnny de Mol

Uiteraard heeft De Mol er 'ontzettend veel' zin in: "Destijds was het waanzinnig. André Hazes is voor mij een legende. Hij wist zoveel mensen bij elkaar te brengen. Dan ben je voor mij een held. Hazes is de basis, dat was vroeger bij ons thuis al zo. Ik vind het gaaf dat ik opnieuw op dit grote podium mag staan. Holland Zingt Hazes is een feest, niet alleen voor het publiek, maar ook voor alle artiesten die meedoen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes zegt Vrienden Van Amstel Live vaarwel

In 2019 is het vijftien jaar geleden dat de Amsterdamse zanger André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Voor de shows op 15 en 22 maart zijn nog kaarten te koop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`