Entertainment

Na Birdbox gaat Sandra Bullock opnieuw samenwerken met Netflix

24 januari 2019 14:15 Aangepast: 24 januari 2019 15:38
Beeld © ANP

Het succes van de film Birdbox heeft de carrière van Sandra Bullock weer wat leven ingeblazen. En dat is natuurlijk ook reden voor Netflix om de samenwerking een vervolg te geven.

Bij de nieuwe film zal Sandra samenwerken met filmmaker Chris McKay die al eerder The Lego Batman Movie heeft gemaakt. Of de actrice zelf ook echt te zien zal zijn in de film is nog onduidelijk. Het gaat dit keer om een verfilming van de stripboekserie Reborn en speelt zich af in Millarworld. Dat betekent dat er nog meer films in deze serie aan zitten te komen.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix laat je Instagram Stories maken over favoriete series

Het verhaal gaat over de tachtigjarige Bonnie Black die overlijdt in een ziekenhuis in New York. Vervolgens wordt zij herboren in de fantasiewereld Adystra. Hier wordt zij omringd door monsters en draken, maar ook haar eerder overleden familie en vrienden. Alleen haar overleden echtgenoot mist. Samen met haar vader begint ze de zoektocht naar haar man. 

In 2017 had Netflix al de deal gesloten om de Millarworld-serie uit te werken. Eerder werd al bekendgemaakt dat Jupiter's Legacy uit dezelfde serie op het streaming platform zou gaan verschijnen. 

Netflix lijkt de succesformule te hebben gevonden met Sandra Bullock. Vorig jaar speelde de actrice in Birdbox, wat uiteindelijk één van de meest gestreamde films van het platform is geworden. Het inspireerde kijkers ook om mee te doen aan de zogenaamde Birdbox Challenge. Net als in de film gingen mensen geblinddoekt rondlopen, tot grote ergernis van Netflix. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore